Referencer


Et udpluk af udtalelser og referencer.

Jeg skal hermed give min bedste anbefaling til Anne Kleinstrup som sang- og talelærer.
Jeg har haft stor glæde af at gå til undervisning hos hende. Dels er det ret morsomt, og det er ikke uvæsentligt, når man skal arbejde med stemmen og ændre gamle arbejdsmetoder og rutiner, dels har øvelserne og rettelserne gjort, at jeg nu kan holde gudstjeneste uden stemmeproblemer.
Jeg kan undervise i flere timer uden at miste stemmen og holde foredrag uden at være nervøs for, om stemmen holder. – Det var virkelig et problem, før Anne tog mig under sin kærlige behandling.
Så Anne skal være varmt anbefalet af mig. Jeg kunne unde kollegerne og andre, der skal bruge stemmen i deres erhverv at få samme kyndige vejledning, som jeg har modtaget.
Med venlig hilsen, Bente Chemnitz Præst, forfatter og foredragsholder. 195?-2006
Tak for en fantastisk undervisning. Du gør det til en leg og jeg glæder mig vildt til vi ses igen…
Rikke, coach, foredragsholder

En stor og ydmyg tak for en helt vidunderlig oplevelse her søndag eftermiddag.
Du er bare fantastisk. Spænder over hele rolle- og toneskalaen. Aldrig har vi set Carmen være så autentisk. Fy Anne, flirtende og troløs. Men hvilken fortolkning… 1000 tak og kærlig hilsen Lisbet og Keld

Stor tak for i dag! Du er suveræn at arbejde sammen med, glæder mig til at arbejde videre i fremtiden.
Kh, Morten, politiker, foredragsholder og sanger 

Du er en skidegod lærer! Glæder mig til næste time!
Madeleine, pianist og sanger 

Kære Anne. Her sender jeg så et par ord om hvad jeg oplevede på din stemmeworkshop forleden. For det første, så følte jeg mig i trygge hænder. Det var tydeligt at du vidste hvad du talte om. Jeg er i næsegrus beundring for den måde du formidlede på, for stemmen og hele maskineriet omkring den, er ikke ammestuesnak. Det ville jeg have vanskeligt ved at gøre så forståeligt og konkret, som du gjorde. Det syntes jeg er så flot!
Gode øvelser, som alle kan finde ud af. Du har humor og glimt i øjet og så slapper dine ”elever” mere af og får derved mere ud af undervisningen.
Du tog alle alvorligt og hjalp dem der havde behov for det. Jeg lagde mærke til at du spurgte, om du måtte røre ved folk, du skulle hjælpe og det er meget respekt- og hensynsfuldt, idet man jo aldrig kan vide, om man kommer til at overskride nogens grænser.
Jeg tror på at mange vil få AHA-oplevelser ud af din undervisning, fordi mange tager stemmen for givet og faktisk slet ikke ved, hvor mange gaver, der ligger dér, i halsen.
Jeg blev inspireret af dig og tager dine øvelser med mig. Det er jo fantastisk, at man kan blive ved med at lære om sin stemme. Det er jo en videnskab.
Så alt i alt: Jeg er meget glad for at have fået lov til at opleve dig.
Kh Linnea 

Tusind tak for en stor aften. Alle var begejstrede. Hvor er du suveræn. Kh, Sofie. Operasanger og coach 

Hun sang, vi sang, jeg synger…. mere end før…og bedre……
Det var en rigtig god workshop, Jeg kan og tør meget mere, og er bedre til det end før, du er dygtig, både til at synge og til at lære “os”/andre det. Jeg vil ha meeeer!
Kærlig hilsen, Kim

Anne Kleinstrup har undervist mig ca. to gange om måneden i stemme- og sang træning siden 2006.

Det har været en meget lærerig proces i flere henseender, fordi der dukker mange nye erkendelser op, når man begynder at arbejde med sin stemme. En af de vigtigste for mig var erkendelsen af, hvor meget stemmen afslører af både krop, sjæl og ånd. Det hele hænger sammen og det skal man tage hensyn til, når man begynder på at arbejde med sin stemme.

Jeg har tidligere arbejdet separat med hhv. tale- og sangstemme. Men Anne har en helt naturlig måde, hvorpå hun arbejder med helheden, hvilket er godt, fordi stemmen er så stor en del af ens fremtoning. Anne er en meget kompetent underviser, fordi hun gennem hendes fine fornemmelse for andre mennesker evner at videregive sine mange kompetencer på en måde, så man får lyst til at arbejde videre. På trods af, at jeg hverken behersker noder eller andre dele af det musikalske sprog, formår Anne at møde mig i min terminologi og derudaf få skabt et fælles sprog.

Derfor har det været og er stadig et privilegium at blive undervist af Anne Kleinstrup, netop fordi hun har evnen til at møde én som man er og hvor man er i livet og så formidle derudfra, hvilket må være en af de fornemste opgaver som en underviser.

På dette grundlag medgiver jeg de varmeste anbefalinger af Anne Kleinstrup.

Lotte Blicher Mørk, Hospitalspræst 

Jeg kan i egenskab af kunstnerisk chef for Den Anden Opera på alle måder anbefale Anne Kleinstrup; ikke blot som en dybt professionel, vidunderlig sangerinde og scenepersonlighed med en utrolig smuk stemme, men også som en særdeles anbefaleseværdig skuespiller.
Jonas Forssell, Komponist og kunstnerisk leder for Den Anden Opera 2002-2006
Operaentertainer:
Vi modtog på aftenen og ved gæsternes afrejse fra hotellet, mange positive tilkendegivelser omkring arrangementet og i særdeleshed på Jeres optræden.
I var helt igennem forrygende, og fik på en charmerede professionel måde hele salen med, så jeg sjældent har oplevet noget lignende ved vores nytårsfest.
Lester Madsen, Munkebjerg Hotel

Copyright © Dandelion by Pexeto